Pages

kadang kadang apa yang kita suka tak semestinya yang terbaik untuk kita dan apa yang kita tak suka tak semestinya bukan yang terbaik untuk kita ^_^

November 14, 2011

13 november 2011

great day? yeah, of course! :DD
went to mid valley with my dearest Hidayah Zakir ;)

ye ckap pkol 12, then both smpai pkol 2, haha!
dye bwak kakak sdare dye Kak Nina :D
and Kak Nina plak ngan kwan2 dye Abg Kamal n Abg Meor :)

ini Kak Nina and Abg Kamal je sebb Abg Meor kate "malula!" =.='
hee~ comel kn mereke? ;))
1st pike mereke due ni couple rupenye kwan tpi Abg Kamal mcm suke dye je X)

pastu ikot je la mereka, mklumla kami kn 'bdak bdak' (Kak Nina ckap) =.='
ah, lntak la.. lagypon kami brdue memng ta kesah, plan last min memng la xP
punye la lame mereka pike nak tengok apa. last last plih The Adventures of Tintin ;)

hee~ papepon duet aq n dayah ta kuar :DD

da habes tngok, pegy solat asar :)
at tht time nk dkat pkol 6 ptang,
fon aq da bnyi bnyi da - babah call :O
naseb babah fham, lau ta aq rase da kne cramah pnjang da XD

aftr solat rase lpar, but rasenye ta smptla kn lau nk dudok situ mkan,
so kami just beli donut Big Apple :)
huhu ^_^ i love the peanut butter!
then, kami tros blek..

and tht's how the story end :)

timekaseh kamu ber-4 sebb sudi mngisi mase sy yg ksong :)
^_^ i.love.you ^_^

No comments:

Post a Comment

wokey dowkey