Goodluck!

Assalamualaikum :)

betul kate dye (Fahmie Azmi)
kite sekolah kat mane-mane pun kalau Allah nak bagy kite berjaya
so, InsyaAllah kite akan berjaya :)


Graduation Day :)
hehe ^_^ even aku dapat kelas kedua atas, aku tetap rase bangga sebb aku ta sangka effort aku waktu lower form dulu sampai tahap tu.

okie kita balek pade agenda awal tadi :)
aku budak MRSM. ta brmaksud aku ni budak pandai kan. kat sekolah laen pun ada budak yang lagy pandai dari aku.
MRSM, SBP, SBPI, Sekolah Menengah Kebangsaan, Sekolah Rancangan Khas, Sekolah Teknik, Sekolah Vokasional.
For me, apa yang beza antara semua sekolah-sekolah ni, hanyalah cara kite belajar, keadaan sekeliling, kegigihan cikgu mengajar, kesungguhan murid belajar bersama-sama.
kalau korang rajin, so pandaila. kalau malas, sebaliknya.
tapi segalanye Allah yang tentukan :)
cukupla tu kan, rasenya korang da dapat faham apa yang cuba aku katekan.

K, untok semua calon SPM 2013 goodluck! :)
Fighting!

Comments

  1. haha siap mention nama. thanks promoting. and apa yang aku cakap, betul tu XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha! wc kawan :) kau punye blog memang banyak bagy aku inspiration kot :D

      Delete

Post a Comment

wokey dowkey

Popular posts from this blog

Stress level

Gee S One One O ;)